Det florerar många nyheter om hudar i nyhetsflödet, men inte alla nyheter är av det gladare slaget, men då och då dyker det upp en hjärtevärmande historia – vilket är precis vad historien om kvinnan från Tyskland är som adopterade en hund i Argentina.

hundochtjejDet finns många saker att göra tillsammans med sin hund och det är något som den tyska flygvärdinnan Olivia Sievers nyligen börjat få erfara. Hon och hennes hund Rubio har nämligen precis fått återse varandra igen efter vad som inte kan kallas annat än en riktig kärlekshistoria mellan hund och matte, och det var Rubio som hittade och valde henne, inte tvärt om. Det hela började nämligen med en av hennes oräkneliga övernattningar i jobbet som flygvärdinna på ett hotell i Argentina där hon en dag på stan stötte på en herrelös hund. Det var Rubio. Hon lekte lite med honom och efter leken försökte hon gå sin väg, men hunden följde efter henne – det gick så långt att han satt och väntade utanför hennes hotell, och inte bara en gång. Han fanns där utanför hotellet vid alla hennes återbesök i staden under en period om hela sex månader.

”Till slut såg hon ingen annan utväg än att ta med sig den kärleksfulla hunden hem till Tyskland.” läs hela berättelsen här.

Hunden satt och väntade på henne, han visste att hon skulle komma tillbaka. Inget hjälpte, hunden satt utanför hotellet i alla fall. Till och med när Olivia ordnade ett nytt hem till Rubio, som hon döpt honom, i en kärleksfull familj så rymde han och väntade på henne. Så till sist bestämde hon sig: han skulle bli hennes på riktigt. Och nu, efter totalt åtta månader, är hon och Rubio tillsammans i Frankfurt, Tyskland och på sin Facebook-sida uppdaterar hon både med bilder och film hur det går för paret i sitt gemensamma hem – och där kan man verkligen se hur Rubio och Olivia hittat rätt.